previous arrow
next arrow
"In 1940 strabunica mea deschidea drumul florilor in familia noastra.
Nu cred ca a stiut atunci, ca dragostea ei pentru flori va trece din generatie in generatie, ca un talisman pretios al femeilor din aceasta familie.
Bunicile mele, Constanta Bustei si Elena au dus mai departe aceasta mostenire de suflet si au continuat sa scrie povestea ei, pagina cu pagina, an dupa an.
Sunt Marylisa si la varsta de 21 ani, in anul 2013 am pornit cu incredere si credinta pe drumul deschis de aceste femei curajoase: strabunica, bunicile si mama mea.
Astazi, sunt aici pentru a-ti oferi experinta noastra, seriozitatea dar mai ales dragostea noastra pentru flori si oameni.
La randul meu, voi veghea ca acest talisman al florilor sa treaca , la timpul potrivit, in mainile fetitei mele Victoria."

Marylisa Bustei
Florile proaspete, livrate rapid sunt acum la un click distanta de persoana la care te gandesti. Comanda on line un buchet de flori si noi il livram in Bucuresti si Ilfov in cel mai scurt timp.

Speciale
Produse

Cele mai speciale produse pe care le avem la dispozitie pentru dumneavoastra!
VEZI TOATE

Latest Blog

Hello world!

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Read more
Pellentesque habitant morbi

Pellentesque habitant morbi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum et mi vulputate gen vehicula maximus sagittis rhoncus tortor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent perconubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed vel nisi orci. Pellentesque sed dignissim dolor, sit amet gravida orci. Suspendisse imperdiet ex vel lacus imperdiet mollis. Sed feugiat enim sed eros interdum, […]

Read more

LIVRARE RAPIDA

COMENZI ONLINE: 8:00 - 17:00

TELEFON +40755330330

X